Obavijesti

 U okviru suradnje sa knjižnicom Ivana Gorana Kovačića, članice WIE Croatia sekcije Anamari i Pina održale su 28. veljače 2020. radionicu o programiranju u Scratch-u za učenike trećih razreda OŠ Davorina Trstenjaka. Razgovarale smo sa klincima i naučile smo nešto o njihovom pogledu na programiranje. Slajdove sa predavanja možete pronaći ovdje.

Autor: Josipa-Pina Milišić
Održano predavanje - "Društvene...

U organizaciji IEEE Hrvatske sekcije Odjel za menadžment u inženjerstvu i Hrvatske WIE interesne skupine 7. siječnja 2011 održano je predavanje "Društvene mreže u poslovanju". Predavačice Vedrana Miholić Mirela Držaić iz tvrtke CROZ d.o.o., Zagreb predstavile su ulogu i važnost društvenih mreža u poslovnom okruženju. U okviru predavanja također je bio predstavljen primjer alata koji promiče principe Social Business-a  - alat IBM Connections.

Odaziv na predavanje je bio veliki, a uz članove IEEE, došli su studenti i nastavnici FER-a, te iz gospodarstva.

CROZ d.o.o. je hrvatska informatička tvrtka koja broji više od 140 stručnjaka i usmjerena je na usluge u bankarskom i javnom sektoru. Usluge uključuju cjelovite projekte ili specijalističke usluge edukacije, savjetovanja i implementacije. Strateško tehnološko usmjerenje je IBM-ova tehnologija.

Prezentaciju sa predavanja možete preuzeti na ovom linku, a fotografije možete vidjeti u nastavku. 

Autor: Vlatka Tomić