Profesionalne aktivnosti

Profesionalne aktivnosti skup su komplementarnih znanja i vještina potrebnih svakom inženjeru tijekom karijere. Naglasak je na cjeloživotnom učenju, od završenog studija do mirovine. Hrvatska sekcija IEEE odlučila je staviti poseban naglasak na ovu vrstu aktivnosti u sklopu kojih će organizirati razne prezentacije i radionice na temu upravljanja karijerom, vođenja projekata, managementa, temeljnih ekonomskih znanja, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, emocionalne inteligencije i sl. U sve aktivnosti bit će uključeni i studentski ogranci i GOLD. Upravo u tu svrhu osnovan je i GOLD/PA tim volontera.
 
Ukoliko se želite aktivno uključiti u osmišljavanje i realizaciju profesionalnih aktivnosti u Hrvatskoj, molim vas javite se Vedranu Podobniku vedran.podobnik@fer.hr
Kontakt
Vedran Podobnik
Koordinator

Osnovan GOLD/PA tim volontera

Obavještavam vas da je nedavno osnovan GOLD/PA tim volontera u sljedećem sastavu (abecednim redoslijedom):

Dušan Bogdanović, Ericsson Nikola Tesla d.d.
Jelena Božek, FER
Damir Crnarić,  KONČAR - Električna vozila d.d.
Krešimir Delač, b4b d.o.o.
Goran Gvozden, RTL d.o.o.
Ana Katalinić, Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije
Luka Lugarić, FER
Tomislav Pokrajčić, Binaria d.o.o.

Tim će se sastajati mjesečno i baviti se organizacijom aktivnosti u području interesa skupine GOLD i profesionalnih aktivnosti, s posebnim naglaskom na suradnju sa studentskim ogrankom. Kroz svoje djelovanje će poticati širenje i vidljivost Sekcije te podizati vrijednost članstva kroz organizaciju profesionalnih aktivnosti i uspostavljanje čvršće suradnje s privredom.

Članovi zainteresirani za volontiranje i rad u ovakvom timu neka se slobodno jave na kdelac@ieee.org i pridruže nam se na našim redovitim sastancima.

Autor: kdelac
Popis obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan