Zajednički odjel za elektroničke elemente / poluvodičke integrirane sklopove

Polje interesa Odjela za elektroničke elemente su svi aspekti fizike, tehnike, teorije i fenomena elektroničkih i ionskih naprava kao što su elementarne i složene poluvodičke naprave, organski i drugi u nastajanju materijalno temeljeni elementi, elementi s kvantnim efektom, optički uređaji, pokazivački i slikovni uređaji, fotonaponski, poluvodički senzori i aktuatori, poluvodički elementi snage, visokofrekvencijski elementi, mikromehanički, te cijevni i drugi vakumski elementi. Društvo se bavi istraživanjem, razvojem, projektiranjem i proizvodnjom vezano na materijale, obradom, tehnologijom i primjenom takvih elemenata, te znanstvenim, tehničkim i drugim aktivnostima koje doprinose razvoju ovog područja.
Odjel za poluvodičke integrirane sklopove bavi se raznim aspektima oblikovanja, implementacije i primjene integriranih sklopova u poluvodičima.
Vodstvo zajedničkog odjela
Mandat do 31. 12. 2021.
Mirko Poljak
predsjednik
Marko Koričić
dopredsjednik

Poštovani članovi Zajedničkog odjela ED/SSC,

Izborno povjerenstvo utvrdilo je izbornu listu za dužnosti predsjednika i dopredsjednika Zajedničkog odjela ED/SSC te Vas poziva na glasovanje. Za izbore se koristi vTools Voting sustav za glasovanje kojem možete pristupiti OVDJE (potrebno je Vaše IEEE korisničko ime/e-mail te zaporka). Glasovanje je omogućeno do srijede 20.11.2019. do 11:00 sati (CET).

Molimo odaberite jednog kandidata za svaku poziciju, a potom kliknite na "Vote", a zatim "Complete Ballot" da biste potvrdili izbor i završili glasovanje.

Za sva pitanja u vezi provedbe izbora molimo javite se predsjedniku Izbornog povjerenstva dr. sc. Josipu Žilaku (josip.zilak@fer.hr).

Hvala za Vaš glas – i Vaš glas se broji!

Autor: Mirko Poljak
Popis obavijesti