Odjel industrijske primjene

Odjel industrijske primjene - Područje djelovnja društva za industrijsku primjenu je unaprijeđenje teorije i primjene inženjerstva u razvoju, oblikovanju, proizvodnji i primjeni električkih sustava, uređaja, aparata i upravljanja procesa i opreme u industriji; promocija sigurnih, pouzdanih i ekonomski isplativih instalacija; nužnost industrije kao predvodnice u pitanjima očuvanja energije i okoliša, zdravlja i sigurnosti; stvaranje inženjerskih standarada i postupaka; profesionalni razvoj članova.

Odjel industrijske primjene osnovan je 30.4.2008. godine.

Mandat do 31. 12. 2019.
Vinko Lešić
predsjednik
Igor Erceg
dopredsjednik

Predavanje "Studij na Oxfordu -...

U organizaciji IEEE Odjela industrijske primjene, u četvrtak, 4.2.2010. u 13:00 u dvorani "Zapadna Europa" na Zavodu za visoki napon i energetiku održat će se predavanje:

 

"Studij na Oxfordu - iskustva i savjeti"

 

Izlaganje će održati MSc Slavica Robić, zavodska suradnica na ZVNE koja je na sveučilištu Oxford u Engleskoj završila program Msc in Environmental Change and Management. Na predavanju će biti iznesen osvrt na pristup predavanjima, organizaciju studija i ispite. Također, biti će prezentirane glavne razlike između hrvatskih sveučilišta i Oxforda.

Autor: Darjan Bošnjak
Popis obavijesti