Odjel industrijske primjene

Područje djelovnja Odjela industrijske primjene je unaprijeđenje teorije i primjene inženjerstva u razvoju, oblikovanju, proizvodnji i primjeni električkih sustava, uređaja, aparata i upravljanja procesa i opreme u industriji; promocija sigurnih, pouzdanih i ekonomski isplativih instalacija; nužnost industrije kao predvodnice u pitanjima očuvanja energije i okoliša, zdravlja i sigurnosti; stvaranje inženjerskih standarada i postupaka; profesionalni razvoj članova.

Odjel industrijske primjene Hrvatske sekcije IEEE osnovan je 30. travnja 2008. godine.

Vodstvo odjela
Mandat do 31. 12. 2021.
Stjepan Stipetić
predsjednik
Martina Kutija
dopredsjednica

Besplatno studentsko članstvo za...

Dragi studenti, obavještavamo vas da sutra, 21. veljače 2014. godine, možete besplatno obnoviti svoje studentsko članstvo za Industry Applications Society (IAS) u okviru akcije pod nazivom “The Best Things in Life are Free”. Ponuda također vrijedi i za postojeće članove koji se prvi puta učlanjuju u IAS.

Područje djelovnja Društva za industrijske primjene je unaprijeđenje teorije i primjene inženjerstva u razvoju, oblikovanju, proizvodnji i primjeni električkih sustava, uređaja i upravljanja procesa i opreme u industriji; promocija sigurnih, pouzdanih i ekonomski isplativih instalacija; nužnost industrije kao predvodnice u pitanjima očuvanja energije i okoliša, zdravlja i sigurnosti; profesionalni razvoj članova.

Redovna cijena godišnjeg IAS članstva je 10$, a upute o ostvarenju prava na besplatno članstvo možete pronaći u nastavku obavijesti.

Ostvarenje besplatnog IAS članstva odvija se na način da se sami učlanite i izvršite plaćanje, a zatim u kratkom roku dobijete refund u dogovoru s Odjelom za industrijske primjene Hrvatske Sekcije. Koraci za obnovu članstva:

  1. Ulogirajte se na IEEE portal za članarine: https://www.ieee.org/membership_services/membership/join/index.html
  2. Dodajte Industry Applications Soicety članstvo i provedite plaćanje u iznosu od 10$ te pritom sačuvajte potvrdu o uspješno obavljenom učlanjenju
  3. Potvrdu o uspješno obavljenom učlanjenju pošaljite na sb.zagreb@ieee.org zajedno s podacima o računu za refund protuvrijednosti od 10$ u kunama
  4. Uvažit će se samo potvrde s datumom 21. veljače i plaćenim studentskim članstvom

 Ako biste se željeli učlaniti, a niste u mogućnosti izvršiti internet plaćanje javite se s upitom za pomoć na sb.zagreb@ieee.org.

Autor: Vinko Lešić
Popis obavijesti