Young Professionals Affinity group

    


Nagrada Regije 8 "Young...

Vinku Lešiću, predsjedniku Interesne skupine Young Professionals Hrvatske sekcije IEEE, dodijeljena je nagrada IEEE Region 8 Young Professionals Exceptional Volunteer Award. Vinko je nagradu dobio za kontinuirani volonterski angažman u IEEE-u s naglaskom na izniman doprinos volontiranjem u interesnoj skupini Young Professionals.

Vinko je uključen u rad nekoliko timova i izvršnih odbora, uključujući i Izvršni odbor Hrvatske sekcije IEEE, a zaslužan je za ostvarenje brojnih volonterskih aktivnosti. Do sada je organizirao brojna predavanja i radionice, sudjelovao je u pokretanju IEEE Elevate programa, te značajno doprinjeo povezivanju studenata s članovima industrije i mladim profesionalcima. Kao jedno od značajnijih volonterskih ostvarenja ove godine navodimo Vinkovo sudjelovanje u organizaciji IEEE Central European Student and Young Professionals kongresa, održanog u svibnju ove godine, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Kongres je okupio više od 80 IEEE članova i predavača iz 12 IEEE sekcija s područja središnje Europe.

Ponosni smo što se možemo pohvaliti ovako aktivnim i motiviranim volonterima u Sekciji i Young Professionals skupini te čestitamo Vinku na ovom prestižnom i zasluženom priznanju!

Autor: Ivana Stupar
Popis obavijesti