Young Professionals Affinity group

    


Radionica "Želiš li biti svoj...

 

"Young Professionals" skupina Hrvatske sekcije IEEE poziva vas na sudjelovanje u radionici i panel raspravi pod nazivom

 

„Želiš li biti svoj šef?“

 

koju će održati Tomislav Pokrajčić (Binaria d.o.o.), Mario Mucalo (Intellegens j.d.o.o.) i Igor Brkić (Hyperglitch d.o.o) u utorak 14. lipnja u 17:30 u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Kroz radionicu i panel raspravu predavači će nastojati odgovoriti na pitanja kako i zašto pokrenuti vlastiti posao, te kako se što bolje pripremiti za proces otvaranja vlastite tvrtke. Pozivamo vas da od naših predavača iz prve ruke saznate koje su prednosti i nedostaci ovakvog načina života te kako je to usitinu biti svoj šef. Nakon radionice pozivamo vas na druženje u opuštenoj atmosferi s predavačima i volonterima skupine "Young Professionals" Hrvatske Sekcije.

 

 

Više o temi i predavačima pogledajte u nastavku obavijesti.

Tema:

Tema STEP radionice je pokretanje vlastitog posla. Predavači će na početku radionice ukratko opisati svoj dosadašnji poslovni put te motivaciju za otvaranje vlastite tvrtke. Nakon kratkog uvoda, kroz panel raspravu stavit će se fokus na pitanja poput prepreka u smislu birokracije i pravnog okrvira za otvaranje poduzeća u RH, koliko je networking važan kada imate svoju tvrtku, koje su prednosti i nedostaci ovakvog načina života, od kuda početi te na što obratiti pozornost kada želite pokrenuti vlastiti posao.

 

O predavačima

 

Igor Brkić diplomirao je na FER-u 2010. godine te je ostao raditi kao znanstveni novak Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija. Vlastito poduzeće Hyperglitch d.o.o pokreće krajem 2015. godine u području ugradbenih računala i primjena na različite sustave, multimedije i obrade audio signala, web programiranja, skriptnih jezika dr. Igor je također vaš tip za underground, hakerski dizajn i gadgete bez kojih ne znate kako ste do sada živjeli.

 

Mario Mucalo diplomirao je na FER-u 2009. godine, a Intellegens j.d.o.o. pokrenuo je 2013. godine u području optimizacije algoritama, razvoja računalnih i mobilnih aplikacija i razvoja web sučelja i sl. Od samog početka, Intellegens većinom radi za strane klijente, a Mario gdje god se zateče: plaža, skijalište, avionu, hotelima, KSET-u…

 

Tomislav Pokrajčić diplomirao je na FER-u 2004. godine, a Binaria d.o.o. pokrenuo je 2007. godine kao razvojno i konzultantsko poduzeće za računalne aplikacije u poduzetništvu, oglašavanju, multimediji, ali i spoj softvera i hardvera u industrijskim primjenama. Tomislav je aktivni član uprave i prethodni predsjednik Udruge Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx).

Autor: Ivana Stupar
Popis obavijesti