Young Professionals Affinity group

    


STEP Božićno druženje

GOLD skupina Hrvatske sekcije IEEE i IEEE Studentski ogranak Zagreb u suradnji s IEEE projektima "Odnosi s gospodarstvom" i "Profesionalne aktivnosti" u sklopu programa STEP (Student Transition and Elevation Partnership) pozivaju Vas na božićno izdanje STEP-a

 

Važnost “networkinga“ u poslovnom svijetu

 

u utorak, 21. prosinca 2010. godine u 17:30 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Unska 3, Zagreb. 

 

 

Znate li što je “networking“ i koliko je bitan za vašu karijeru? U poslovnom svijetu “networking“ (druženje i ostvarivanje kontakata) je najbolji način dobivanja informacija, razmjene znanja i ostvarivanja suradnje koji mogu pomoću u napredovanju u karijeri. Saznajte sve o važnosti i malim tajnama ostvarivanja i održavanja kontakata u karijeri kroz kratko predavanje, prigodni filmić i diskusiju. Isprobajte svoje društvene vještine kroz druženje u duhu Božića. Upoznajte članove IEEE-a i saznajte sve što vas zanima o njihovim iskustvima u poslovnom svijetu. Uspostavite kontakt i otkrijte što više. Odigrajte zabavan kviz i osvojite nagradu. Veselimo se vašem dolasku.

Autor: Ana Katalinić
Popis obavijesti