Odjel za pouzdanost

 

Odjel za pouzdanost okuplja stručnjake iz raznih disciplina, kojima je zajedničko nastojanje da učine "stvari" pouzdanima. Aktivnosti odjela u raznim poljima tehnologije povezana su s pojmovima pouzdanosti, raspoloživosti, sigurnosti i povjerenja.

Web sjedište matičnog društva IEEE Reliability Society je https://rs.ieee.org/.

 

 

 

 
Vodstvo odjela
Mandat do 31.12.2023.
 
 
Istraživački seminar iz računarske znanosti 1
Vlado Sruk 
predsjednik
 
 
Željko Hocenski
dopredsjednik

Odjel za sustave, čovjeka i kibernetiku i Odjel za pouzdanost Hrvatske sekcije IEEE

pozivaju Vas na predavanje koje će se održati

19.12.2018. u 8:45 sati u dvorani K2-1 (Kampus)

Marin Benčević: Uvod u iOS

Filip Babić: Uvod u Android

 

Uvod u iOS

Marin Benčević

U ovom predavanju saznat ćete što čini iOS platformu drukčiju od drugih, te zašto su obožavatelji Applea toliko zaluđeni! Saznat ćete i što to znači biti “iOS developer” i kako se odvija proces razvoja iOS aplikacije. Također, dobit ćete pregled sadašnjeg stanja na tržištu aplikacija kao i na tržištu rada. Pozvan je svatko tko se smatra budućim iOS developerom!

Životopis

Marin Benčević je programer s preko 3 godine iskustva, tijekom kojih je razvijao različite iOS aplikacije u Swiftu za europsko i svjetsko tržište. Tehnički je urednik najpoznatijeg iOS tutorial portala RayWenderlich.com, gdje osigurava kvalitetu on-line tutorijala i pisanih knjiga. Trenutno radi kao Unity developer.

Uvod u Android

Filip Babić

S razlogom je Android vodeća mobilna platforma u svijetu. No put do slave nije oduvijek bio tako lagan. U ovom predavanju vidjet ćete zbog čega sve je razvoj Android aplikacija postaje sve jednostavniji i jednostavniji. Vidjet ćete koje sve prilike se stvaraju u svijetu Androida i zašto je Android i dalje dobar izbor za karijeru software developera.

Životopis

Filip Babić je programer, predavač i aktivni član Android zajednice. Osim što je radio na velikom broju manjih aplikacija, trenutno radi na svjetski poznatima aplikacijama s milijunskim korisnicima. Uz to je tehnički urednik i autor najpoznatijeg Android portala RayWenderlich, gdje piše i održava kvalitetu Android tutorijala i knjiga vezanih za Kotlin i Android. Pored toga je predavač na lokalnim događajima i stranim konferencijama.

Autor: zhocenski
Popis obavijesti

Forum

>> / Sve diskusijske grupe / Odjel za pouzdanost

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

Predavanja