WIE (Women in Engineering) Affinity Group

Wie logo WIE (engl. Women in Engineering) predstavlja skupinu IEEE članica i članova koji su prepoznali i pridružili se nastojanju IEEE-a da inspirira, uključi, ohrabri i ojača stručni i društveni angažman žena - inženjerki i znanstvenica - širom svijeta. Ova interesna skupina raznovrsnim aktivnostima promovira žene u struci i podržava ih u razvoju stručne karijere.To je najveća međunarodna stručna udruga s takvim ciljevima. WIE sada ima više od 250 interesnih skupina širom svijeta s preko 11.000 članica i članova. 
 
Hrvatska WIE interesna skupina osnovana je 27. listopada 2009., ima 34 članice i člana, te 10 počasnih gošći, nositeljica "Zlatne diplome" FER-a.
Vodstvo skupine
Mandat do 31. 12. 2023.
 

Pina Milišić
predsjednica
e-mail                  
 
Anamari Nakić
dopredsjednica

Predavanje o novoj inačici sustava za...

IEEE Wie interesna skupina poziva vas na predavanje Ivane Bosnić, dipl.ing., o novoj, bitnije unaprijeđenoj inačici sustava za e-učenje Moodle 2.4. 

Predavanje će se održati u utorak, 26. veljače 2013. u 13 sati u Sivoj vijećnici.

Predavanje će obuhvatiti razlike s obzirom na prethodnu inačicu i savjete za uspješnu primjenu ovog sustava kao dopunu klasičnoj nastavi.

Bit će prikazana i novorazvijena mogućnost integracije Moodlea s Webom FER-a - automatiziran unos ocjena svih provjera znanja iz Moodlea u novi Studentski informacijski sustav (nastavne aktivnosti).

Autor: Vlatka Tomić
Popis obavijesti