WIE (Women in Engineering) Affinity Group

Wie logo WIE (engl. Women in Engineering) predstavlja skupinu IEEE članica i članova koji su prepoznali i pridružili se nastojanju IEEE-a da inspirira, uključi, ohrabri i ojača stručni i društveni angažman žena - inženjerki i znanstvenica - širom svijeta. Ova interesna skupina raznovrsnim aktivnostima promovira žene u struci i podržava ih u razvoju stručne karijere.To je najveća međunarodna stručna udruga s takvim ciljevima. WIE sada ima više od 250 interesnih skupina širom svijeta s preko 11.000 članica i članova. 
 
Hrvatska WIE interesna skupina osnovana je 27. listopada 2009., ima 34 članice i člana, te 10 počasnih gošći, nositeljica "Zlatne diplome" FER-a.
Vodstvo skupine
Mandat do 31. 12. 2023.
 

Pina Milišić
predsjednica
e-mail                  
 
Anamari Nakić
dopredsjednica

NOVO VODSTVO

U prosincu 2011. izabrali smo novo vodstvo naše WIE skupine:

 

Predsjednica: Vlatka Paunović

Dopredsjednica: Ivana Bosnić

 

Čestitam izabranim kolegicama. Želim im lijep i ugodan rad na aktivnostima naše WIE skupine (kao sto je to bilo i meni), te da uspiju ostvariti svoje zamisli u djelovanju skupine.

 

Ovom prilikom zahvaljujem na izvrsnoj suradnji, te idejnom i radnom doprinosu Mirti Baranović, Željki Car, Vlatki Paunović, Siniši Tomiću, Tihani Galinac Grbac, Dini Šimunić, te Aleksandru Szabo. Takodjer i svima koji su sudjelovanjem na našim sastancima, odzivom u komunikaciji i otvorenim diskusijama učinili skupinu vrijednim mjestom razmjene ideja i druženja.

 

Slika je snimljena na sastanku skupine održanom na FER-ZEMRIS-u dne 09.12.2011.

Autor: Srebrenka Ursić
Popis obavijesti