Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 
 
 

Broj posjeta:
2058764
 
Objavljeno: 17. 5. 2018. u 14:48
Uređeno: 17. 5. 2018. u 14:54
Poziv na predavanje: Croduino i...

Hrvatska sekcija IEEE, Obrazovne aktivnosti i Odjel za obrazovanje Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

 

"Croduino i proizvodnja elektroničkih pločica u Hrvatskoj"

 

koje će održati David Zovko, pokretač E-radionice i autor prve hrvatske Arduino kompatibilne pločice - Croduino, u petak, 18.5.2018., u 18:00 sati, u učionici A-111 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb.


Predavanje je na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.


Nakon predavanja održat će se i kraća Croduino IoT praktična radionica. Zbog ograničenog broja mjesta na radionici, molimo sve zainteresirane polaznike da se prijave za sudjelovanje.
 

Više o predavanju i o predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sažetak predavanja i radionice:

Elektronički proizvodi su svuda oko nas, no sam proces njihovog nastajanja mnogima je prilično nepoznat. U svom predavanju David Zovko pokušat će ga demistificirati te podijeliti vlastita iskustva u kreiranju elektorničkih proizvoda koja je stekao u posljednjih sedam godina. Predavanje obuhvaća korake pri proizvodnji elektroničkih proizvoda na način na koji se to radi u jednom domaćem startupu iz Osijeku. Osim toga, posjetitelji će iz prve ruke moći saznati sve o Croduinu - prvoj hrvatskoj Arduino kompatibilnoj pločici, prodanoj u više od 5000 primjeraka diljem svijeta, kao i informacije o približavanja makers pokreta široj javnosti kroz projekt nazvan e-radionica.com”. 

 

Životopis predavača:

David Zovko student je osječkog FERIT-a, a ujedno i pokretač te vlasnik e-radionica.com, branda za razvoj i proizvodnju elektroničkih proizvoda još od 2011. godine. Od onda razvio je preko četrdeset open-source proizvoda za makers zajednicu te pripremio mnoštvo tutorijala i video lekcija. Razvio je i desetak hardwareskih proizvoda koji su proizvedeni u velikim količinama i koriste se diljem svijeta. Supokretač je prve hrvatske Kickstarter crowdfunding kampanje “Simavision”. 

Tomislav Jagušt
Popis obavijesti
POSTANI NAŠ ČLAN
 

 

 

 

2017 Recognition Award Silver Retention Croatia Section


PRIMAJ OBAVIJESTI
 

 


ČLANOVIMA!
 

STUDENTSKI OGRANCI
 


 

 


SRODNE ORGANIZACIJE