Produljite čim prije članstvo za 2011. godinu!

Ako studirate, zatražite studentsko članstvo. Učlanite se!

Produljite članstvo za 2011. godinu

Hvala velikoj većini naših članova koji su produljili članstvo za 2011. godinu! Vjerujemo da i oni koji to nisu učinili žele i u 2011. godini biti članovi naše udruge! Kako bi odmah opet dobili svoja članska prava i tako si osigurali sve beneficije, uključujući i primanje časopisa, besplatan pristup velikom broju stručnih knjiga, razne popuste, ieee.tv, pristupe na web stranice..., a koja ste izgubili 25. veljače, produljite čim prije svoje članstvo. Naime, krajem veljače završio je dodatni period od dva mjeseca (grace period) u kojem su se priznavala članska prava i onima koji još nisu produljili članstvo za godinu 2011.

Od ove članske godine (2011.) našim članovima stoji na raspolaganju i izbor elektroničkog članstva - e-Membership za svega 63 US$ godišnje.

Produljenje članstva najjednostavnije je obaviti online odabiranjem "Renew" na  www.ieee.org

Pri tom ćete trebati svoj IEEE login i password.

 

Zatražite studentsko članstvo

Mnogim studentskim članovima događa se da ih IEEE prebaci u članove na temelju podatka koji su sami dali o tome kada će završiti studij.

Ponekad takovi članovi nisu završili studij, ili pak nastavljaju studij (npr. nakon preddiplomskog nastavljaju studirati na diplomskom studiju, ili nakon diplomskog nastavljaju studirati na poslijediplomskom studiju). U takvom slučaju, prilikom online obnove članstva, treba zatražiti studentsko članstvo i obnoviti podatke o studiranju. Time se postiže povratak u studentsko članstvo, a iznos godišnje osnovne članarine vraća se na svega 27 US$.

Studentsko članstvo može zatražiti i član koji se kasnije odluči za poslijediplomski studij, s time da zadžava sva prava člana, ali plaća znatno nižu članarinu, te 50% niže iznose za članstva u društvima, kao i za časopise.

 

Učlanite se!

Pozivamo kolege da se učlane u IEEE. Sada je pravo vrijeme za učlanjenje! Za članstvo do kraja 2011. trebate platiti članarinu za samo pola godine (50% godišnje članarine). Ovaj popust vrijedi samo za nove članove.

Autor: Aleksandar Szabo
Popis obavijesti